منو اصلی
ضوابط سه سازمان بیمه گر
آخرین مقالات من
پیوند های سایت
امکانات
*توجه: آمار بازدید به ازای هر شخص می باشد،
به این معنی که به ازای هرچندبار بازدید سایت در طول یک روز توسط یک نفر، به تعداد آمار بازدید فقط یکی اضافه می شود


افراد آنلاین: 13 نفر
بازدید امروز: 368 نفر
بازدید دیروز: 451 نفر
تعداد کل بازدید: 1107119 نفر

مشاهده شماره خبر2705

عنوانگزارش کنگره داروسازان:ضریب مالیاتی داروسازان کاهش یافت/ داروهای ایرانی باید بازار‌های منطقه‌ای را تسخیرکند
متن

روز زکریای رازی در تقویم ایران بهانه خوبی است، برای اینکه هر سال داروسازان سراسر کشور گرد هم بیایند تا همزمان با بررسی چالش‌های صنفی، اطلاعات علمی‌شان را روزآمد کنند.

روز زکریای رازی در تقویم ایران بهانه خوبی است، برای اینکه هر سال داروسازان سراسر کشور گرد هم بیایند تا همزمان با بررسی چالش‌های صنفی، اطلاعات علمی‌شان را روزآمد کنند. امسال هم هتل المپیک تهران از سی‌ویکم مرداد تا دوم شهریور ماه میزبان حدود 2 هزار نفر از داروسازان سراسر کشور بود. این کنگره با حضور نمایندگانی از وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو، نهاد ریاست جمهوری و شرکت‌های دارویی به کار خود پایان داد.

 

تدوین پیش‌نویس قرارداد جدید بیمه

رئیس انجمن داروسازان ایران در آیین اختتامیه کنگره داروسازان با ابراز خرسندی از واگذاری برخی امور صنفی از سوی وزارت بهداشت به انجمن گفت: «سال‌ها بود که می‌گفتیم یکی از اصول دموکراسی و مردم‌سالاری این است که سرنوشت هر صنف را به دست انجمن‌های تخصصی آن صنف بدهید و دولت بر آن نظارت داشته باشد. اخیرا خوشبختانه این موضوع به مرحله عمل رسیده اما هنوز کافی نیست. کارهای اصلی هنوز در دست دولت است. قراردادی برای واگذاری این امور بین نظام پزشکی و وزارت بهداشت بسته شده. تنها در این وضعیت است که هم کار دولت سبک‌تر می‌شود و هم مردم برای انجام کارشان با بروکراسی دولتی مواجه نمی‌شوند.»دکتر مژدهی‌آذر در ادامه با انتقاد از یک‌سویه بودن قراردادهای بیمه با داروخانه‌ها گفت: «با وجود اینکه دوستان خوبی مانند دکتر نوربخش و دکتر کبریایی‌زاده در راس بیمه قرار گرفته‌اند، مشکلات قراردادها هنوز حل نشده است. اگر این دوستان از بیمه خارج شوند، باز مشکلات ما شروع می‌شود، چراکه تمام بندهای این قرارداد قابل تفسیر است و به افراد بستگی دارد.» وی از تدوین پیش‌نویس قرارداد جدید بیمه‌ای در کارگروه انجمن خبر داد و گفت: «این کارگروه به مدیریت دکتر ضیا متن پیشنهادی برای قراردادهای بیمه تنظیم کرده است، که به زودی به دایره حقوقی سازمان‌های بیمه‌گر و وزارتخانه تقدیم خواهد شد.»

 

صادرات دارویی رضایت‌بخش نیست

رئیس سازمان غذا و دارو نیز در این مراسم با تقدیر از جامعه داروسازان کشور گفت: «هم در حوزه فناوری و تولید دارو و هم صنعت داروسازی نقش بی‌بدیلی در منطقه داریم. داروسازان ما در حال حاضر پیچیده‌ترین داروهای های‌تک، بیوتک و داروهای های‌تک را تولید می‌کنند. داروسازان ایران نه فقط در فرمولاسیون دارو بلکه شیمی، سفتز مواد، تولید مواد اولیه، تولید ماده موثره و بسته‌بندی دارویی پیشرفت خوبی دارند.»دکتر رسول دیناروند تنها نقطه ضعف صنعت دارویی کشور را موضوع صادرات دانست و افزود: «150-140 میلیون دلار صادرات دارو آمار خوبی برای این همه توانمندی نیست و باید همه عزممان را جزم کنیم تا میزان صادرات دارو را افزایش دهیم.»وی از واگذاری بخشی از وظایف نظارتی سازمان غذا و دارو به انجمن‌های داروسازان خبر داد و گفت: «ما بخش زیادی از وظایف نظارتی را به انجمن واگذار می‌کنیم و درخواست ما از انجمن این است که ضوابط مربوط به ارائه خدمات بهتر و ضوابط مربوط به فناوری اطلاعات در داروخانه‌ها و خوداظهاری را تدوین کند تا شاهد ارتقای خدمات باشیم.»

 

دولت از صادرات داروهای دانش‌بنیان حمایت می‌کند

معاون کل سرپرست نهاد ریاست‌جمهوری به نمایندگی از دولت در این مراسم حضور یافت. دکتر مرتضی بانک با تاکید بر پشتیبانی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور از تولیدات دارویی دانش‌بنیان گفت: «در حال حاضر بستر خوبی در زمینه دارو وجود دارد که می‌تواند جهش ارزشمندی برای صادرات دارو ایجاد کند. دولت از صنعت داروسازی حمایت می‌کند، چراکه امکانات خوبی برای سرمایه‌گذاری داروسازان در برنامه‌های خروج از رکود کشور در نظر گرفته شده است.»به گفته وی این صندوق از صنعت دارویی با 3 شرط تولید تجاری، دانش‌بنیان بودن و خصوصی بودن حمایت خواهد کرد: «با توجه به وجود زیرساخت‌های مناسب، امکانات مورد نیاز، متخصصان ارزشمند و توانمندی، تسخیر بازارهای منطقه موضوعی است که در راستای سیاست‌های کلی نظام و سیاست‌های اصلی دولت مورد توجه قرار گرفته است.»نماینده دولت در این مراسم تاکید کرد: «در حال حاضر امکانات خوبی در حوزه فناوری وجود دارد که می‌تواند مکمل فعالیت‌های داروسازان در زمینه تولید دارو باشد تا تحول جدیدی در تولید داروهای جدید ایجاد شود.»

 

ثبت حق فنی داروساز در CPT

رئیس کل سازمان نظام پزشکی هم با خبرهای خوشی به کنگره ملی روز داروسازان آمده بود. دکتر زالی در این مراسم از کاهش ضریب مالیاتی داروسازان از عدد 6 به عدد 5 خبر داد و گفت: «برای نخستین بار در کمیسیون ضرایب مالیاتی سازمان امور مالیاتی، موفق شدیم که ضریب مالیاتی داروسازان را کاهش دهیم که این دستاورد بسیار خوبی در زمینه حمایت از داروسازان است.»خبر دیگر دکتر زالی برای داروسازان، اضافه شدن حق خدمات دارویی یا همان حق فنی داروساز در کتاب ارزش‌گذاری نسبی خدمات پزشکی بود. وی با اعلام این خبر گفت: «حق خدمات دارویی در CPT قرار گرفت که این موضوع بخشی از مشکلات مربوط به حق فنی داروسازان را حل می‌کند.»رئیس کل سازمان نظام پزشکی با تاکید بر این مطلب که اخیرا همکاری‌های خوبی میان سازمان نظام پزشکی و انجمن داروسازان ایران برقرار شده است، گفت: «در شورای عالی سازمان نظام پزشکی 13 کمیسیون تخصصی مشورتی تشکیل شده است که 20 داروساز هم به‌عنوان اعضای این کمیسیون‌ها با ما همکاری می‌کنند.» وی افزود: «حضور این تعداد داروساز در کمیسیون‌ها نشان از پر‌رنگ‌تر شدن نقش داروسازان در ساختار نظام پزشکی دارد.»

 

رونمایی از تمبر کنگره

در آیین اختتامیه کنگره ملی روز داروسازی از تمبر اختصاصی کنگره ملی روز داروسازی رونمایی شد. همچنین با توجه به بهره‌برداری از خانه داروساز در شهریور ماه، تمبر دیگری با عنوان «خانه داروساز» در این مراسم رونمایی شد. مهمانان حاضر در برنامه با امضای این تمبر، آن را به یک یادمان برای انجمن داروسازان ایران تبدیل کردند.دکتر رهبر مژدهی‌آذر در این مراسم با ابراز خرسندی از ایجاد خانه داروساز در تهران گفت: «انجمنی که حتی یک اتاق به‌عنوان دبیرخانه برای خودش نداشت و هر لحظه امکان تخلیه آنجا وجود داشت به همت هیات‌مدیره قبلی و فعلی صاحب ساختمانی شده است که حالا مانند دسته گلی است که به شما تقدیم می‌شود.»

 

تقدیر از برگزیدگان حوزه دارو

براساس اعلام قبلی برگزارکنندگان کنگره ملی روز داروساز قرار بود تا از داروسازان برتر کشور تقدیر شود اما براساس اسامی اعلام شده می‌توان به این نتیجه رسید که برتران کنگره امسال، نه براساس فعالیت‌های علمی و پژوهشی بلکه براساس فعالیت‌های صنفی‌شان انتخاب شده بودند.نخستین برگزیده این مراسم رسول دیناروند، رئیس سازمان غذا و دارو بود. خیری، مسئول روابط عمومی انجمن داروسازان ایران، دلیل این انتخاب را همکاری و حمایت دیناروند در احقاق حق فنی داروسازان بود.در بخش نخست تقدیرها از مهدی رضایت (رئیس واحد علوم دارویی دانشگاه آزاد)، پیرصالحی (مدیرکل نظارت و ارزیابی دارو و مواد مخدر)، کریمی (معاون فنی نظارت اداره کل دارو و مواد مخدر)، جمشیدی (رئیس اداره داروهای طبیعی و مکمل)، عبدالمجید چراغعلی (رئیس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم‌پزشکی بقیه‌ا... الاعظم)،‌ عباس کبریایی‌زاده، محمد گلپایگانی (مشاور عالی انجمن داروسازان ایران)، فرهودی (رئیس سابق انجمن داروسازان آذربایجان)، رضا ابوالفضلی، دکتر فاطمه فرجادمند، جمشید سلام‌زاده (معاون غذا و دارویی دانشگاه علوم بهشتی)، مهران بالایی( معاون غذا و دارویی دانشگاه علوم‌پزشکی ایران)، علیرضا مبارکی(رئیس سازمان غذا و داروی سیستان و بلوچستان) تقدیر شد. در ادامه این مراسم و در بخش دوم برگزیده‌ها از محمود عابدی(معاون رسیدگی به اسناد سازمان تامین‌اجتماعی)، جلال، دکتر عسکر علیزاده (رئیس اداره دارویی بیمه نیروهای مسلح)، سیدابراهیم هاشمی (مدیر عامل شرکت پخش فردوس)، بابک مصباحی، سعیدلو (عضو انجمن داروسازان و رئیس کارگروه ساخت خانه داروساز) و شهریاری (معاون انجمن داروسازان ایران و رئیس انجمن داروسازان خراسان) تقدیر شد.

محمدرضا دری، عماد روزبه (مسئول فنی داروخانه تهران)، عبده زاده (مدیرعامل شرکت اسوه)، فرشاد اکبری (رئیس انجمن داروسازان اصفهان)، جعفر جعفری (دبیر انجمن داروسازان استان فارس)، محمدباقر ضیاء، سامان نصرالهی (دبیر علمی برنامه‌های بازآموزی انجمن داروسازان)، بهار یوسف‌زمانی(رئیس انجمن داروسازان کردستان)،‌ آرامی (رئیس انجمن داروسازان بوشهر)، سپهوند (رئیس انجمن داروسازان لرستان)، امید عبدی (رئیس انجمن داروسازان کرمانشاه)، محمدامین حیدری (رئیس انجمن داروسازان ایلام)، همایون صادقی (رئیس انجمن داروسازان تنکابن)، کامبیز امجدی (مدیرعامل پارس دارو)، فریبرز تیرگر (دبیر انجمن داروسازان ساری)، حسین برزگر (عضو هیات‌مدیره انجمن داروسازان خورستان)، محدی زارعی (نایب‌رئیس انجمن داروسازان استان کرمان)، سجادی، فاطمی (عضو هیات‌مدیره انجمن داروسازان اصفهان)،‌ منتصری (مدیرعامل شرکت آفاشیمی) و شاه‌حسینی هم برگزیدگان بودند که در بخش پایانی این مراسم از آنها تقدیر شد.

تاریخ درج1393:06:07
کلمات کلیدیکنگره داروسازان
بازدید1366
گروهاخبار عمومي