منو اصلی
ضوابط سه سازمان بیمه گر
آخرین مقالات من
پیوند های سایت
امکانات
*توجه: آمار بازدید به ازای هر شخص می باشد،
به این معنی که به ازای هرچندبار بازدید سایت در طول یک روز توسط یک نفر، به تعداد آمار بازدید فقط یکی اضافه می شود


افراد آنلاین: 15 نفر
بازدید امروز: 268 نفر
بازدید دیروز: 451 نفر
تعداد کل بازدید: 1107019 نفر

مشاهده شماره خبر2683

عنوانسراج در جمع پزشکان بازرس: با کمبود نیروی متخصص پزشکی در امور بازرسی مواجه‌ایم
متن

رییس سازمان بازرسی کل کشور گفت: هر چند با کمبود نیروهای متخصص پزشکی در امور بازرسی مواجه هستیم، اما همواره در حوزه سلامت حضور مثمرثمر خواهیم داشت.

به گزارش داروغذا به نقل از خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) ناصر سراج در مراسم روز پزشک با حضور در جمع پزشکان بازرس اظهار کرد: باید کاری کرد که مردم و مراجعان به بیمارستان‌ها و مراکز پزشکی احساس کنند می‌توانند بابت مشکلات‌شان به مکانی مثل سازمان بازرسی مراجعه کنند.

وی تصریح کرد: هر چند با کمبود نیروهای متخصص پزشکی در امور بازرسی مواجه هستیم ولی همواره در حوزه سلامت حضور مثمرثمر خواهیم داشت.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با بیان این موضوع که در برخی بیمارستان‌ها سرویس‌دهی مناسبی انجام نمی‌گیرد، به اجرای طرح تحول سلامت در بیمارستان‌ها از جمله شهید رجایی اشاره کرد و افزود: اجرای این طرح می‌تواند رضایت‌مندی مردم را در به دنبال داشته باشد.

تاریخ درج1393:06:02
کلمات کلیدیبازرس
بازدید541
گروهاخبار عمومي