منو اصلی
ضوابط سه سازمان بیمه گر
آخرین مقالات من
پیوند های سایت
امکانات
*توجه: آمار بازدید به ازای هر شخص می باشد،
به این معنی که به ازای هرچندبار بازدید سایت در طول یک روز توسط یک نفر، به تعداد آمار بازدید فقط یکی اضافه می شود


افراد آنلاین: 15 نفر
بازدید امروز: 597 نفر
بازدید دیروز: 523 نفر
تعداد کل بازدید: 1106187 نفر

مشاهده شماره خبر2250

عنوانداروی آیمود خوراکی در انتظار مجوز کمیته اخلاق پزشکی
متن

پروژه داروی آیمود خوراکی برای ورود به مرحله تحقیقات بالینی در انتظار مجوز کمیته اخلاق پزشکی است.ژ

به گزارش داروغذا، مینو محرز رئیس مرکز تحقیقات ایدز کشور در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: در داروی آیمود خوراکی مراحل آزمایشگاهی را رد کرده‌ و در حال حاضر پروژه این دارو در کمیته اخلاق پزشکی است تا برای شروع مرحله مطالعه بالینی مجوز بگیرد.

وی با بیان این که این پروژه مصوب شده و بودجه آن هم تأمین شده است افزود: در حال حاضر داروی تزریقی آن برای بیماران استفاده می‌شود و به دلیل زمان‌گیر بودن برای فرد مبتلا به HIV پروژه تولید نوع خوراکی آن از دو سال قبل آغاز شد و داروی خوراکی آن هم ساخته شده است.

 

محرز با تاکید بر اینکه هر روز داروی جدیدی برای کاهش بپیشرفت ویروس و کنترل آن وارد بازار می‌شود تصریح کرد: اگر مبتلایان به ایدز هر چه زودتر تحت درمان قرار گیرند با مراقبت‌های کامل و مصرف دارو می‌توانند مثل یک فرد عادی طول عمر زیادی کنند.

تاریخ درج1393:03:31
کلمات کلیدیآيمود
بازدید521
گروهاخبار داروئي