منو اصلی
ضوابط سه سازمان بیمه گر
آخرین مقالات من
پیوند های سایت
امکانات
*توجه: آمار بازدید به ازای هر شخص می باشد،
به این معنی که به ازای هرچندبار بازدید سایت در طول یک روز توسط یک نفر، به تعداد آمار بازدید فقط یکی اضافه می شود


افراد آنلاین: 7 نفر
بازدید امروز: 358 نفر
بازدید دیروز: 757 نفر
تعداد کل بازدید: 1105425 نفر

مشاهده شماره خبر2098

عنوانافتتاح بزرگ‌ترین کارخانه داروسازی ایران با حضور معاون اول رئیس جمهور در هفته جاری
متن

معاون توسعه و منابع انسانی استاندار لرستان گفت: هفته جاری با حضور معاون اول رئیس جمهور شرکت کارخانجات دارویی بایر افلاک ازنا به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش داروغذا، صیدعلی کورانی‌فرد روز شنبه، در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در خرم‌آباد با اشاره به برنامه‌های سفر یک روزه جهانگیری معاون اول رئیس جمهور به لرستان اظهار داشت: در سفر معاون اول رئیس جمهور به لرستان شرکت کارخانجات دارویی بایر افلاک افتتاح می‌شود.

وی افزود: بازدید از آزادراه خرم‌آباد به اراک، افتتاح 24 کیلومتر از چهارخطه خرم‌آباد به کوهدشت و شرکت در جلسه توسعه و برنامه‌ریزی لرستان از دیگر برنامه‌های سفر معاون اول رئیس جمهور به لرستان است.

بر اساس گزارش فارس از خرم‌آباد، شرکت کارخانجات دارویی بایر افلاک واقع در شهرستان ازنا و در منطقه ویژه اقتصادی این شهرستان در زمینی به وسعت 50 هکتار به عنوان بزرگ‌ترین کارخانه داروسازی واقع در ایران و خاورمیانه و جزو سه کارخانه برتر داروسازی جهان با هدف تولید داروهای مورد نیاز داخلی و نیز صادرات دارو با بالاترین کیفیت موجود و با تکیه بر آخرین دستاوردهای فناوری روز دنیا و مد نظر قرار دادن معتبرترین استانداردهای فارماکوپه‌ای بین‌المللی و توجه کامل به روش‌های بهینه تولید GMP تاسیس شده است.

شرکت کارخانجات دارویی بایر افلاک تجلی تلاش خالصانه جمعی از مدیران و متخصصان ایرانی با نیت ارتقای نام ایران و ایرانی در صنعت دارویی در سطوح جهانی است.

کارخانه تولید داروهای دامی بایر افلاک با زیربنایی به مساحت 26 هزار متر مربع دارای هفت خط تولید دارویی با تولید بالغ بر 200 قلم انواع داروهای مورد استفاده در دامپزشکی اعم از انواع داروهای دام، طیور و آبزیان است و مجهز به مدرن‌ترین ماشین‌آلات داروسازی مطابق با جدیدترین تکنولوژی‌های این صنعت است که از این جهت نیز در ایران و خاورمیانه در جایگاه اول قرار دارد.

تاریخ درج1393:03:12
کلمات کلیدی
بازدید638
گروهاخبار عمومي